Η εταιρία molyto είναι μια 100% ελληνική εταιρία που κατασκευάζει μεταλλικούς & ξύλινους  κάδους απορριμμάτων , κάδους ανακύκλωσης και σταχτοδοχεία Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν 

Για να δείτε τα προϊόντα μας σε  κάδους απορριμμάτων κάδους ανακύκλωσης πατήστε εδώ 

Κατασκευάζονται από την molyto;

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται από τους έμπειρους τεχνίτες μας.

 • Η εταιρία molyto είναι μια 100% ελληνική εταιρία, που από το 2009 έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει μεταλλικούς & ξύλινους κάδους ανακύκλωσής ,κάδους απορριμμάτων και σταχτοδοχεία . Αυτή την στιγμή είμαστε από τις λίγες εταιρίες που οι κάδοι κατασκευάζονται στην Ελλάδα

 

Αλλάζουν χρώμα & μέγεθος;

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει όλα της τα προϊόντα.

 • Aυτό μας δίνει την δυνατότητα να μπορούν να προσαρμοστούν στο μέγεθος που επιθυμείτε καθώς και στη χρωματική επιλογή που θα διαλέξετε.
Αλλάζει η σήμανση;

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει όλα της τα προϊόντα

 • Αυτό σας δίνει την επιλογή για την σήμανση που θέλετε. Η σήμανση στο κάδο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το/τα υλικό/α που θα διαλέξετε να συλλέγετε. Π.χ. Σε ένα κάδο που θέλετε να συλλέγετε ανακυκλώσιμα υλικά θα μπει το σήμα της ανακύκλωσης αν θέλετε μόνο απορρίμματα θα μπει το σήμα για απορρίμματα κτλ.
Μπορώ να βάλω το λογότυπο της επιχείρησης μου;

Το λογότυπο σας μπορεί να προσαρμοστεί πάνω στο προϊόν. Η διαδικασία έχει έως εξής

 1. Μας προωθείτε το logo σας σε μορφή pdf.
 2. Aναλαμβάνει ο γραφίστας μας την εκτύπωση του σε ειδικό αυτοκόλλητο κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους.
 3. Τέλος γίνεται η τοποθέτηση του στο κάδο. 
 4. Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση σε εσάς.
Μπορεί οι κάδοι να στερεωθούν στο δάπεδο;

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει όλα της τα προϊόντα.

 • Οι περισσότεροι κάδοι που προτείνουμε για εξωτερικούς χώρους διαθέτουν υποδοχές για την στερέωση τους στο έδαφος. Καθώς η κατασκευή γίνεται από την εταιρία μας μπορούμε να προσαρμόσουμε υποδοχές σε οποίο προϊόν επιλέξετε, χωρίς να έχετε κάποια επιβάρυνση.
Πώς μπορώ να κάνω τη παραγγελία μου;

Έχετε κάνει την σωστή επιλογή !

 • Για να καταχωρηθεί η παραγγελία σας μπορεiτε να μας καλέστε  στο 210-5762850 είτε στέλνοντάς μας email στο molyto@molyto.gr.  /  sales@molyto.gr

Και στις δύο περιπτώσεις οι ανταπόκρισή μας θα είναι άμεση .

Τι χρόνο παράδοσης χρειάζονται για τη κατασκευή τους;

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται από εμάς

 •  Δεν είναι εισαγόμενα αυτό συντελεί ώστε ο χρόνος παράδοσης να είναι πολύ σύντομος . Ένας εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 8 εργάσιμες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί ,ότι για προϊόντα εισαγωγής ο χρόνος αναμονής μπορεί να είναι έως και 3 μήνες .
Πώς αποστέλλονται τα προϊόντα στο χώρο μου;

Μέριμνα μας είναι να γίνονται οι παραδόσεις όσο ποιο γρήγορα και πιο οικονομικά μπορούμε

 • Η παραδόσεις εντός του αστικού ιστού της Αθήνας γίνονται με δικά μας μέσα χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση . Οι παραδόσεις εκτός Αθηνών γίνονται μέσω μεταφορικής της επιλογής του αγοραστή. Εμείς παραδίδουμε χωρίς χρέωση έως την μεταφορική σας .
Γιατί να επιλέξουμε εσάς

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να  μας προτιμήσετε για τις αγορές σας.

 • Ο πιο σημαντικός είναι ότι είμαστε αρκετά χρόνια στο χώρο και έχουμε τις λύσεις για όλες τις ανάγκες των πελατών μας . Αυτό φαίνεται και από το ότι όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν εμπιστευτεί μεγάλες εταιρείες , ξενοδοχεία και δημόσιοι οργανισμοί.
 • Ένας ακόμα λόγος είναι ότι εμείς κατασκευάζουμε όλα μας τα είδη . Eiμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τόσο καλές τιμές όσο και το καλύτερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης.
 • Τέλος ένας σημαντικός λόγος είναι το γεγονός πως με την παραγγελία σας σε εμάς στηρίζετε τα Ελληνικά προϊόντα βοηθάτε Έλληνες εργαζόμενους .
 • Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια συνεργασία. Ακολουθήστε μας στα social media