Η Molyto είναι μια 100% Ελληνική βιοτεχνία κατασκευάζοντας μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων κάδους ανακύκλωσης σταχτοδοχεία

Ξεκινήσαμε το 1984, στο χώρο των συστημάτων υγιεινής και της καθαριότητας.  Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του επαγγελματία το 2012 ξεκινήσαμε την παραγωγή κάδους απορριμμάτων κάδους ανακύκλωσης σταχτοδοχεία, που η χρησιμότητά τους είναι για το διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων υλικών και τη συλλογή των απορριμμάτων.

Φιλοσοφία μας είναι να ερευνούμε λύσεις πρωτότυπες . Τις υλοποιούμε χωρίς τη χρήση τυποποιημένων εξαρτημάτων του εμπορίου, ώστε να δημιουργούμε κατασκευές καλαίσθητες, λειτουργικές και ανθεκτικές.

Γι’ αυτό δίνουμε μεγάλη βάση στην ποιότητα των προϊόντων μας  , αλλά και στην όσο γίνεται προσαρμογή τους στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Είναι επίσης σοβαρό για εμάς και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών. Η διανομή γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρείας σε όλη την Αττική και με συνεργαζόμενα πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα, με άμεσο χρόνο παράδοσης.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει και εμπιστευτεί τα προϊόντα μας ώστε να εξοπλίσουν τους χώρους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας δώσετε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε. Είμαστε στη διάθεσή σας και ελπίζουμε σε μια καλή συνεργασία. 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε τα νεα μας 

Με εκτίμηση

Η ομάδα της Molyto